Kunstmarkt 2017

In totaal doen ruim 20 kunstenaars mee, verdeeld over verschillende ruimtes in de Semmelstee. Er is een flinke variatie aan kunst te bewonderen en te kopen natuurlijk.

Voor de schilderijen geldt, dat er een grote verscheidenheid is in onderwerp, stijl en prijs. Sommige kunstenaars schilderen met acryl, anderen met olieverf, of ze gebruiken gemengde technieken. Er is abstract werk en er zijn realistische schilderijen van dieren, landschappen en stadsgezichten. Keramiek is er in diverse stijlen, afmetingen en prijzen. Er zijn er lino’s, houtsnedes en zeefdrukken. Verrassend zijn de diverse sieraden, zoals handgeborduurde sieraden en sieraden van glas. Andere glaskunst, foto’s, poëzie en handgemaakte tassen zijn ook te bekijken en te koop.

Kinderen zijn ook dit jaar weer van harte welkom. Mariska Lunsing geeft kinderen de gelegenheid zelf creatief aan de slag te gaan.

De kunstmarkt wordt gehouden in De Semmelstee, het prachtige buurtcentrum van Corpus den Hoorn en de andere Hoornse Wijken. Het is de onderste etage van de flat in gele steen bij de rotonde op de kruising van de van Swietenlaan en de Laan Corpus den Hoorn. De ingang is aan de Semmelweisstraat. Het is er licht en kleurrijk. In het gebouw is een grote bar en een prima keukenvoorziening. Koffie, thee, fris, pils of wijn: alles kunt u er krijgen.

Het adres van de Semmelstee is: Semmelweisstraat 182; 9728 NN; 050 526 7217. Zie ook www.semmelstee.nl

inloggen